Hoe kom ik aan een faxnummer? (2024)

Iedere zaterdag om 19.05 uur op Hoe kom ik aan een faxnummer? (3)

  • Overzicht
  • Gemist
  • Artikelen
  • Dossiers
  • Test Case
  • Nieuwsbrief
  • Hulpartikelen
  • Contact
  • Stel jouw vraag
  • Gebruikers
  • Zoek een vraag
  • Categorieën

wa

door wasmachine Oct 17, 2008 om 13:02

Hoe kom ik aan een faxnummer?

Ik heb een printer gekocht met ingebouwede fax. Ik heb gebeld naar Ziggo, voor een faxnummer. Ik kreeg te horen dat het nog niet in hun pakket zit. Dan had ik maar beter een printer zonder fax kunnen kopen. Hoe ik dan wel aan een faxnummer kan komen? Ik weet het niet, vandaar deze vraag.

10437 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Hoe kom ik aan een faxnummer? (4)

door heremietkreeft - Oct 17, 2008 om 13:04
16894 Antwoorden / 202 Vragen

als u bij Ziggo een telefoonaansluiting heeft, dan kunt u dat ook benutten als faxnummer. Het is dan een kwestie van ook de all-in-one aansluiten op de telefoonlijn. Ik ga er van uit, dat dan na een aantal belsignalen bij niet opnemen de fax inschakelt. verzenden kunt u hoe dan ook. Overigens is fax een verdwijnend medium.

Rapporteer

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord

Hoe kom ik aan een faxnummer? (5)

door menno0 - Oct 17, 2008 om 15:19
236 Antwoorden / 42 Vragen

Inderdaad wordt hiervoor bij particulieren de telefoonlijn gebruikt. De telefoon gaat na x aantal keren bellen over in het geluid van een fax. Bij mij is de Olivetti fax tevens als telefoon te gebruiken en kan een boodschap worden ingesproken.Cartridges zijn duur en beperkt verkrijgbaar.

Ik heb vanaf 2002 een boedelscheiding lopen bij groot advocatenkantoor te Den Haag. Hun concepten worden mij per fax gezonden en gevraagd wordt de bladzijden met mijn aantekeningen + voor accoord getekend met handtekening voorziente retourneren. Ditzelfde systeem hanteert Univé rechtsbijstand.

Tijdsdruk: Nu kun je alles bij ontvangst via e-mail wel zelf eerst uitprinten en zélf inscannen en dan pasterugzenden, maar omdat dergelijke juridische post altijd op vrijdag binnenkomt, zit er spoed achter, anders verschuift het weer naar de volgende week.

Een fax dat meteen een dik pak onvangt en ook viabrede gleuf kan retournerenis ideaal. Een faxgeheugen voor wanneer toevallig het papier op is wanneer U niet thuis bent, is een vereiste.

Fax mag danop retour zijn, maar als particulier heb ik deze zo nu en dan toch nodig. Handig is ook datum en tijdvermelding bovenaan de blz. Fax is paktisch om ontvangen post van derden aan behandelend jurist door te zenden.

Mogelijk denkt U nu overcapaciteit te hebben aangeschaft, toch komt er een dag dat Uineens heel blij en tevreden bent met de door U gekochte combinatie. Het maakt ook heel rap een keurige kopie van iets dat niet in Uw eigen deskdorp staat opgeslagen.

U heeft geen faxnumer nodig en ik wens U veel succes.

Rapporteer

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord

Hoe kom ik aan een faxnummer? (6)

door heremietkreeft - Oct 18, 2008 om 10:09
16894 Antwoorden / 202 Vragen

Nog een ietwat andere tip: als uw telefoon overgaat en u neemt op, is het dan een faxbericht, de telefoon weer neerl;eggen en zodra er opnieuw wordt gebeld zorgen dat het fax (ontvang) apparaat aan staat en aangesloten is. (Of als al eerder gezegd geen enkel telefoongesprek opnemen alvorens "de bel"een keer of vier is overgegaan.. Ga ook eens na of Ziggo geen aparte faxmogelijkheid kent voor het binnenhalen van faxen via Ziggo en uw PC (UPC heeft zo'n mogelijkheid).

Rapporteer

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ke

keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer

M

M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57

Scootmobiel ellende

21-06-2024Goede morgenWij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaarin het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verlorenonder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

je

jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

Populair in Elektronica & TV

an

anjatuinder - Nov 4, 2017 om 19:27

<a href="//superaankoop.co.nl" target="_blank">www.superaankoop.co.nl</a>

is dit een veilig site om te kopen? Lees meer

Jo

Joep Utrecht - May 2, 2017 om 20:20

Deli-lifestyle

Hallo Ik ben 80 jaar en heb een tv gekocht via Bol.com maar in feite bij Deli-Lifestyle.De tv zou na 3 dagen geleverd worden maar dat werd een week.Dit schijnt bij nader inzien meer regel dan uitzondering te zijn bij Deli-Lifestyle.Na aankomst bleek de tuner van de tv niet te werken.De setup kwam niet verder dan het land (nederland) maar ik kon geen frequentie ingeven.Uiteindelij ... Lees meer

Hoe kom ik aan een faxnummer? (7)

ForumEmperor247 - Nov 26, 2018 om 15:33

Vingerafdruksensor Lenovo Tablet 4 10 Plus doet het niet, wat kan ik het beste doen?

Ik heb mijn tablet laten rooten en het moest ook gereset worden.
Dus moet ik een nieuwe vingerafdruk aanmaken, maar het probleem is dat de vingerafdruksensor niet werkt.
Ik heb het daarna meerdere kern opnieuw geprobeerd maar het heeft geen succes meer.
Wat kan ik het beste doen? Lees meer

Hoe kom ik aan een faxnummer? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 6228

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.