Wellness & Sauna in Kloosterhaar en omgeving (2024)

Wellness & Sauna bij Kloosterhaar. Tussen 30 minuten en een uur rijden.

1. Sauna Centrum Anholts

Schoonebeek Wellness locatie ± 29 KMvanafKloosterhaar

Thermen & Wellness Anholts, gelegen in het Drentse Schoonebeek, biedt een scala aan faciliteiten voor ontspanning en lichaamsverzorging. Het aanbod omvat diverse sauna's, waaronder een stoombad, infraroodcabine, Valo-bad, buitencabine, kruidensauna, Ruusu cabine en een Finse saunacabine. Daarnaast zijn er speciale behandelingen zoals Hammam, paraffine handpakkingen en massages met een 'bar' die een geurende olie vrijlaat. Er is een restaurant waar gasten kunnen genieten van een broodje of andere gerechten. Voor de ultieme ontspanning zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Badkleding is niet toegestaan en op bepaalde woensdagen is er een damesdag.

Wellness & Sauna in Kloosterhaar en omgeving (1) Sauna Centrum Anholts tickets met korting via Tripper Wellness & Sauna in Kloosterhaar en omgeving (2) Sauna Centrum Anholts tickets met korting via Ticketveiling

2. Hamam Het Oosten

Hengelo (Overijssel) Wellness locatie ± 33 KMvanafKloosterhaar

Hamam Het Oosten in Hengelo biedt een authentieke wellnesservaring met een oosters tintje. In een gastvrije en gemoedelijke sfeer kunt u genieten van een ontspannen bezoek aan de hamam, inclusief een scala aan heerlijke behandelingen. De faciliteiten omvatten een Finse sauna, infrarood sauna, stoombad, whirlpool en de Hamam Arena, waar u de hele dag door gebruik van kunt maken. Privacy en comfort staan voorop met de verplichting om badkleding te dragen. Naast de standaard inbegrepen diensten zoals een pestamal en rondleiding, kunt u ook kiezen voor extra behandelingen zoals scrubben, inzepen en oliemassages. Voor de ultieme ontspanning kunt u zich terugtrekken in de relaxruimte of genieten van een maaltijd in het restaurantgedeelte. Reserveren is noodzakelijk om de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht te waarborgen.

Deurningen Wellness locatie ± 33 KMvanafKloosterhaar

Saré Thermen & Beauty ligt in een prachtige natuurlijke omgeving. De faciliteiten zijn ontworpen met aandacht voor rust en ruimte, waardoor u verzekerd bent van een serene wellnesservaring. De sauna's bieden een plek voor lichamelijke en geestelijke ontspanning, waarbij uw welzijn centraal staat. Er zijn diverse baden, waaronder een grotbad en een buitenzwembad. U kunt genieten van diverse behandelingen door professioneel opgeleide masseurs en schoonheidsspecialisten. Saré beschikt over een rustruimte met waterbedden en een sfeervol ingericht restaurant waar u kunt genieten van een uitgebreide kaart, inclusief vegetarische en veganistische opties. Het personeel staat klaar om u overal te bedienen, zodat u zich volledig kunt overgeven aan ontspanning.

4. Spabron Hesselerbrug

Oosterhesselen Wellness locatie ± 35 KMvanafKloosterhaar

Spabron Hesselerbrug is een sfeervolle middelgrote spa, gelegen in het prachtige natuurgebied de Hondsrug. Deze wellnessoase biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten voor een ontspannen dagje uit. Gasten kunnen genieten van diverse sauna's, waaronder een houtgestookte sauna, een opgiet sauna en een lichttherapie sauna. Voor verkoeling en ontspanning zijn er scrubruimtes, zowel binnen- als buitendouches, drie rustruimtes, een Turks stoombad, een tepidarium met verwarmde banken, een dompelbad, een voetenbad, een ruim en verwarmd zwembad, een jetstream bad en twee bubbelbaden. De spa biedt ook een breed aanbod aan massages en gezichtsbehandelingen. Voor de culinaire genieters is er een restaurant waar huisgemaakte lunches en diners geserveerd worden. Daarnaast kunnen gasten overnachten in het hotel van Spabron, waarbij ze alle dagen toegang hebben tot de wellnessfaciliteiten.

5. Sauna Vital

Delden Wellness locatie ± 35 KMvanafKloosterhaar

Apart Hotel Delden heeft een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor ontspanning en sport. Liefhebbers van wellness kunnen terecht in Sauna Vital, waar een scala aan sauna-ervaringen geboden wordt, inclusief een Finse sauna en een infrarood sauna. Voor de ultieme ontspanning zijn er dompelbaden, een whirlpool en een 'Tubke' beschikbaar.

6. Sauna Keizer

Oldenzaal Wellness locatie ± 36 KMvanafKloosterhaar

Sauna Keizer biedt een warme, huiselijke sfeer waarin u zich de hele dag kunt vermaken. Met twee Finse sauna's, een Himalayasauna, een infraroodsauna en een stoomcabine is er een ruime keuze aan ontspanningsmogelijkheden. Daarnaast kunt u genieten van een subtropisch verwarmd binnenzwembad, een buitenzwembad met een ruime ligweide en een whirlpool. Persoonlijke aandacht staat centraal in deze kleinschalige wellness, waar u ook terecht kunt voor heerlijke massages en schoonheidsbehandelingen. Voor een culinaire pauze kunt u terecht in de keuken voor een hapje, drankje of diner. Een bezoek aan Sauna Keizer staat garant voor een dag vol ontspanning en persoonlijke aandacht.

7. Landgoed De Wilmersberg

De Lutte Wellness locatie ± 37 KMvanafKloosterhaar

De wellnessboutique op landgoed de Wilmersberg biedt een serene plek om te ontspannen. Gasten kunnen genieten van een overdekt zwembad met jetstream, een whirlpool, een Turks stoombad, een traditionele sauna en een infra-roodsauna. Er zijn diverse behandelingen zoals massages, huidbehandelingen, facials en pakkingen. Het hotel heeft ook een restaurant waar de chef-kok en zijn team zich richten op groenten, ideaal voor vegetariërs en veganisten, met opties voor vlees of vis. Na een dag vol ontspanning biedt het hotel comfortabele kamers voor een overnachting.

8. Sauna Thermen Swoll

Zwolle Wellness locatie ± 44 KMvanafKloosterhaar

Sauna Swoll is een ware oase van rust en ontspanning, gelegen in de prachtige natuur rondom Zwolle. Het complex biedt een diversiteit aan faciliteiten die garant staan voor een ontspannen bezoek. U kunt genieten van diverse sauna's, waaronder een Russische Banja, Panorama sauna, en een Finse praatsauna. Voor verkoeling zijn er wisselbaden, koude douches en een ecologische zwemvijver beschikbaar. Daarnaast kunt u zich ontspannen in de binnen- of buitenwhirlpool, het stoombad, of tijdens een sessie in de infrarood sauna. Voor totale rust zijn er rustruimtes, een slaapruimte en een ligweide. Ook voor een beauty of wellness behandeling bent u bij Sauna Swoll aan het juiste adres, met een keur aan massages en schoonheidsbehandelingen.

Enschede Wellness locatie ± 45 KMvanafKloosterhaar

Beauty & Wellness Bad Boekelo verwelkomt je in een kleinschalig en persoonlijk wellnesscenter waar kwaliteit centraal staat. Onze faciliteiten omvatten meerdere behandelkamers, een terras en een sfeervolle relaxruimte met open haard. Voor de ultieme ontspanning bieden wij diverse sauna's, waaronder een aparte damessauna en een gemengde sauna met Finse opties. Daarnaast kunt u genieten van een Turks stoombad en een verwarmd binnenzwembad.

10. Linds Wellness

Overdinkel Wellness locatie ± 49 KMvanafKloosterhaar

Linds Wellness is een kleinschalige sauna. Ervaar de traditionele hamam behandelingen, waarbij uw huid gereinigd en verzacht wordt, of laat u verwennen met een hotstone massage.

11. Huize Hölterhof

Enschede Wellness locatie ± 50 KMvanafKloosterhaar

Ontdek Huize Hölterhof, gelegen in het buitengebied van Enschede. Huize Hölterhof biedt diverse saunatypes, zoals de Zweedse sauna, een Finse sauna, de Löyly cabine, de Bio-kleurensauna en de Bio-geurensauna. Naast het zwembad en de whirlpool zijn er diverse koude baden. In de Löyly cabine vinden dagelijks opgietingen plaats. Bijzonder is de Zeeklimaatcabine, waar gasten de zoute zilte lucht kunnen ervaren voor ontspanning, huidreiniging en versterking van het afweersysteem. Er zijn diverse hotel arrangementen beschikbaar. In het aanliggende restaurant Bistro Hölterhof kun je heerlijk eten.

12. Vitalia Beauty

Westerbork Wellness locatie ± 51 KMvanafKloosterhaar

Vitalia Beauty Wellness & Floaten heeft een keur aan faciliteiten zoals privé floatrooms, verschillende sauna's en een uitgebreid aanbod aan gezichts- en lichaamsbehandelingen. De samenwerking met Abdij Hotel de Westerburcht maakt het mogelijk om een wellnessarrangement te combineren met een comfortabele overnachting. Of u nu kiest voor een moment van stilte in de floatroom, een reinigende sessie in de stoomsauna of een verkwikkende behandeling in de beautysalon, Vitalia staat garant voor een herstellende break van de dagelijkse drukte.

Wellness & Sauna in Kloosterhaar en omgeving (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 6135

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.